maandag 7 maart 2011

Recept week 10

Bruinebonensoep

Ingrediënten:

500 gram speklapjes of ribkarbonade
1 rookworst
erwtensoepgroente
1 ui
1 pakje bruine bonensoep (Honig)
1 pot/blik bruine bonen
2 bouillonblokjes

Bereiding:

Doe de speklapjes of ribkarbonade in een pan met water met 2 bouillonblokjes,
deze zachtjes koken ongeveer 1,5 uur.
Dan het vlees in blokjes snijden en weer terug in de pan met de rookworst in plakjes en de
erwtensoepgroente.
Na een half uur de pot bruine bonen en de Honigmix(zie de aanwijzing op het doosje) erbij en dan nog ongeveer een half uur zachtjes koken.
Dit is heerlijk met stokbrood en kruidenboter of roggebrood met spek
Echt een super recept wij eten het regelmatig

Dit recept komt van Hennie Huisbrink-Esselink


Groetjes Hennie

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen