dinsdag 26 oktober 2010

Recept van week 43

Boterkoek

Ingrediënten
                                                                               
250 gr. roomboter
250 gr. witte bloem
250 gr. basterdsuiker
1 ei
1 zakje vanillesuiker

Het ei klutsen met een beetje water
Boter, bloem, basterdsuiker, vanillesuiker in een kom doen en alles kneden, het geklutse er door heen doen
maar niet alles je moet iets overhouden omdat je dat later er over heen kunt smeren.

Vorm insmeren met boter en alles in de vorm doen.
Oven voorverwarmen
Boterkoek erin doen, oven op 200 graden, onder en bovenwarmte.
Dit moet ongeveer 20 a 25 minuten erin.

Hij is om te smullen.
Eet smakelijk

Groeten Hennie

2 opmerkingen:

  1. he Hennie, dit gaat echt niet goed komen....je moet overal een half pond van nemen en dat is altijd nog 250 gram....dus 250 gram boter,bloem en basterdsuiker,hij is heel lekker echt het proberen waard!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jet gaat ze bakken voor de verkoop hoe is het met je oven hennie?

    BeantwoordenVerwijderen