maandag 18 oktober 2010

Hoi Vriendinnen en Vrienden,

We hebben de feestdagen weer achter de rug en zijn heerlijk uitgerust want er zaten veel vrije dagen tussen, en nu denken we om weer een uitje te organiseren, we willen nu iets sportiefs doen. Begin niet direct te denken “dat is niks voor mij” want we kunnen allemaal wel weer wat beweging gebruiken na de feestdagen, of niet?.
We hebben gedacht om een boswandeling te maken en dat niet alleen met de dames maar deze keer ook met de heren en de kinderen. Dus heren neem je fototoestel mee, en wie maakt de mooiste foto’s? En kids doe de laarzen en neem je slee mee ( als er nog sneeuw ligt) tas mee voor spullen die je mee wilt nemen uit het bos. Het lijkt ons gezellig om met zijn allen naar Staphorst te gaan en daar een route te volgen in de bossen en rond het meer en daarna pannenkoeken te eten in het pannenkoekenhuis in Staphorst.

Na het eten willen we gaan bowlen in Zwartluis.
Hebben jullie er al zin in als je dit leest?
Ik zal een paar datums doorgeven:
De eerste datum is (misschien wel heel snel maar nu is het erg mooi met de sneeuw)
DV. Zaterdag 9 Januari of zaterdag 6 Febr. of zaterdag 20 Febr. of zaterdag 6 Maart of zaterdag 13 Maart.
Nu keus genoeg toch? willen jullie zsm bericht doen welke datum jullie kunnen
De kosten zijn gewoon jullie eigen pannenkoek haha en de bowlingbaan maar dat horen jullie wel voor die tijd hoeveel dat gaat kosten. Dit bericht gaat naar Johan en Ria, Hans en Miranda en 2 kids, Jan en Jenny en 3 kids, Bea, Corrinne, Mathilde.

De Hartelijke Groeten van Hennie Huisbrink

PS je mag je datum ook sms of bellen naar 0650894927

Geen opmerkingen:

Een reactie posten