maandag 8 november 2010

Dagje uit 6 Nov. 2010

Hoi Allemaal,

Hier een verslag van dagje uit van zaterdag 6 nov. 2010.
Ik weet dat ik met Koen kan zeggen dat het een dag met heel veel sterretjes was dus dat betekent een heel gezellige en goed geslaagde dag.
We zijn om kwart over 10 vertrokken naar de Vosselhoeve in Epe, om 11 uur werden we ontvangen met koffie en cake en voor de kinderen een flesje drinken, daarna gingen we handboogschieten in een schuur met als toeschouwers de koeien die achter ons stonden, na effe oefenen gingen we voor de punten schieten, het ging allemaal heel goed en sommigen gaan natuurlijk voor het winnen
Om 12 uur hadden we pauze en hebben we daar ons brood opgegeten en om 1 uur hebben we het spel  Balluh Kullen of Koersbal word het ook wel genoemd, dat ging met 2 groepen en daar moesten de winnaars tegen elkaar de besten waren Annemijn en Geranda van groep 1 en Henrico en Hans van groep 2. Van het Handboogschieten waren dat Jan en Corrienne die hebben een medaille gekregen.

Daarna hebben we nog koffiegedronken en zijn we naar de Kaarsenmakerij in Emst gegaan.Om 3 uur hadden we daar dus kaarsen maken en nadat we allemaal 2 kaarsen klaar hadden in de kleuren en vormen die we mooi vonden zijn we om half 5 naar Snackbar het Middelpunt in Wezep gegaan om daar ons goed te doen aan patat en andere snacks met op het einde koffie of ijs.

Allen hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme, het is een fijn, gezellige en geslaagde dag geworden.

Groetje Hennie

4 opmerkingen:

 1. Het was echt een geweldige dag, echt super gezellig, iedereen had zijn beste humeur meegebracht en we hebben heel veel gedaan en genoten met elkaar, een dag om op herhaling te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een gezellige dag om op terug te kijken en wel voor herhaling vatbaar.

  Groetjes Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja eindelijk na even een uitleg van hennie groetjes van bea

  BeantwoordenVerwijderen